Job Opportunities

to work on MR Electric Impedance Tomography and FEM models for Dosing of Transcranial Electric Stimulation
Postdoc position on mapping and shaping motor cortical plasticity with ultra-high field magnetic resonance imaging and transcranial magnetic stimulation in focal hand dystonia
Drømmer du om et liv som forsker? Og synes du hjernestimulering lyder spændende, så er det lige dig vi har brug for!
Development of a Computational Model to Characterize the Effects and Side-Effects of Transcranial Magnetic Stimulation
Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR) på Hvidovre Hospital søger en studentermedhjælper til at assistere i et forskningsprojekt om hjernens udvikling hos børn på 11 år.
The Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR) at Copenhagen University Hospital Hvidovre (Denmark) is seeking an Innovative Postdoc in Microstructure Imaging
Vi søger en erfaren bioanalytiker fuld tid til blodprøveudtagning i forbindelse med et forskningsprojekt. Projektet er en del af et samarbejde mellem Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR) og Endokrinologisk Afdeling, begge på Hvidovre Hospital.
Ph.d.-studerende ved Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR), Hvidovre Hospital.
Lægelig ph.d.-studerende ved Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR), Hvidovre Hospital.
Danish Research Centre for Magnetic Resonance (DRCMR) på Hvidovre Hospital søger en studentermedhjælper til at assistere i et forskningsprojekt om hjernens udvikling hos børn på 11 år.
Synes du, det lyder spændende at arbejde i et forskningscenter, hvor du skal redigere websider, bistå forskerne med administrative opgaver, kommunikation m.m., så er det måske dig vi står og mangler. Du skal fungere som forskningscentrets webredaktør, herunder være ansvarlig for at redigere og udvikle centrets hjemmeside i fællesskab med ledelsen og centrets it-ansvarlige. Hertil kommer administrative og praktiske opgaver i samarbejde med sekretæren.
A two-year full time position for a research assistant with a focus on data management
A two-year full time Postdoc position: Lifespan MR-imaging 
Det er muligt at aftjene sin værnepligt på MR-afdelingen, som er opført på Militærnægteradministrationens (MAs) liste over udstationeringssteder. Derved har du mulighed for at få spændende og nyttige erfaringer ud af din værnepligtstid.
Page 1 of 2